Jäseneksi

Suomen Lagottoklubin jäsenyys kannattaa

Jäsenenä saat Lagotto-lehden kotiisi neljä kertaa vuodessa, voit osallistua paikallisjaostosi järjestämään toimintaan ja koulutuksiin aina todella edulliseen hintaan, joskus jopa ilmaiseksi. Sinulla on oikeus osallistua klubin kesäpäiville sekä eri lajien harrasteleireille. Saat alennusta yhteistyökumppaneidemme palveluista ja oikeuden tilata klubin logolla varustettuja tuotteita Helsitarista ja Ilowillasta. Jäsenenä kuulut rodun rotujärjestöön eli olet osaltasi vaikuttamassa rodun tilanteeseen Suomessa.

Kasvattajat voivat ilmoittaa pentuejäsenet tällä samalla lomakkeella (jokainen uusi kasvatinomistaja eri lomakkeella). Pentuejäsenen voi ilmoittaa ja maksaa vain kasvattaja, jolloin uudet kasvatinomistajat pääsevät suoraan myös rotujärjestön palveluiden piiriin.

Voit liittyä jäseneksi, vaikkei sinulla olisikaan omaa lagottoa.

Jäsenyys on kalenterivuosi ja voimassa vuosittaisen jäsenmaksun maksamalla. Vanhoille jäsenille jäsenmaksulaskut lähetettään tammi-helmikuussa pääsääntöisesti sähköpostilla.

Tämän lomakkeen täytettyäsi jäsensihteeri ottaa sinuun yhteyttä. Mikäli yhteydenottoa ei kahden viikon kuluessa kuulu, voit kysellä jäsenyytesi perään jasenlagotto@gmail.com -osoitteesta. Hallitus hyväksyy uudet jäsenet seuraavassa kokouksessaan.