Suomen Lagottoklubin jäsenyys kannattaa

Jäsenenä saat Lagotto-lehden kotiisi neljä kertaa vuodessa, voit osallistua paikallisjaostosi järjestämään toimintaan ja koulutuksiin aina todella edulliseen hintaan, joskus jopa ilmaiseksi. Sinulla on oikeus osallistua klubin kesäpäiville sekä eri lajien harrasteleireille. Saat alennusta yhteistyökumppaneidemme palveluista ja oikeuden tilata klubin logolla varustettuja tuotteita Helsitarista ja Ilowillasta. Jäsenenä kuulut rodun rotujärjestöön eli olet osaltasi vaikuttamassa rodun tilanteeseen Suomessa. Jäsenenä tuet lagottojen harrastus- ja jalostustoimintaa.

Kasvattajat voivat ilmoittaa pentuejäsenet tällä samalla lomakkeella (jokainen uusi kasvatinomistaja eri lomakkeella). Pentuejäsenen voi ilmoittaa ja maksaa vain kasvattaja, jolloin uudet kasvatinomistajat pääsevät suoraan myös rotujärjestön palveluiden piiriin.

Voit liittyä jäseneksi, vaikkei sinulla olisikaan omaa lagottoa.

Jäsenyys on kalenterivuosi ja voimassa vuosittaisen jäsenmaksun maksamalla. Vanhoille jäsenille jäsenmaksulaskut lähetetään tammi-helmikuussa.

HUOM! Jäsenyys ja jäsenedut ovat voimassa vasta, kun hallitus on hyväksynyt sinut jäseneksi ja olet maksanut jäsenmaksulaskun. Hallitus hyväksyy jäsenet kokouksissaan, hallituksen kokouspäivät näet Hallitus-sivulta.

Tämän lomakkeen täytettyäsi jäsensihteeri lähettää sinulle jäsenmaksulaskun. Ensimmäinen jäsenmaksulasku lähtee kirjepostilla, mikäli valitsit e-laskun. Postilla tulleen laskun tiedoissa on tunniste, jolla voit tilata omassa verkkopankissasi laskun e-laskuna ja tällöin saat sen jatkossa omaan verkkopankkiisi suoraan. Mikäli valitsit sähköpostilaskun, lähettää jäsensihteeri jäsenmaksulaskun sähköpostilla. Mikäli laskua ei kahden viikon sisällä kuulu tai on muuta kysyttävää, laita jäsensihteeri Tarja Työläjärvelle viestiä jasenlagotto@gmail.com -osoitteeseen.