Tapahtumat

Suomen Lagottoklubi järjestää paljon erilaisia tapahtumia ympäri Suomea. Tarkista myös oman alueesi toiminta aluetoimikunnalta


Messuilmoitus 🐕


Suomen Lagottoklubilla on ständi (9m2) Eläinystäväni messuilla (Helsingin messukeskus) 18-19.4. Messut ovat avoinna la klo 9-18.00 ja su klo 9-17.00.

Ständille toivotaan edellisvuosien tapaan lagottoja omistajineen molemmille päiville esillemään lagottoa rotuna. Messuilla on paljon mm. lapsiperheitä, jotka tulevat katsomaan ja mielellään myös rapsuttelemaan koiria.

Ständillä ollaan n. 2 tunnin vuoroissa (1-3 koiraa kerrallaan) messujen aukiolon ajan. Huomioithan, että koiran on tärkeä olla ihmisiin/lapsiin sekä toisiin koiriin tottuneita. Ihmisiä voi olla ympärillä useita ja etenkin nuoret koirat voivat väsyä helposti jo lyhyessä ajassa.

Kaikki messuille tulevat koirakot pääsevät sisään erillisellä näytteilleasettajan lipulla. Koirat voivat olla messuilla mukana sen ajan, kun ne ovat ständillä.

Kiva, jos pääset koirasi kanssa mukaan. Laittele viestiä osoitteella mari.holm1@gmail.com. Marin kanssa voit sopia tarkemmin ajasta, jolloin pääset koirasi kanssa ständillä. 😊