Jalostustoimikunta

Jalostustoimikunta on hallituksen alainen neuvoa antava ja ohjaava toimikunta, jonka tehtävänä on paneutua lagotto romagnolon jalostuksellisiin kysymyksiin edesauttaen näin rodun tervettä kehitystä. 

Jalostustoimikunta hoitaa tehtäväänsä muun muassa seuraamalla rodun kehitystä niin terveyden, ulkonäön kuin luonteen osalta, järjestämällä jalostustarkastuksia ja järjestämällä koulutus- ja keskustelutilaisuuksia lagotto romagnolon jalostuksesta ja kehityksestä. 

Jalostustoimikunta toimii kasvattajien ja rodun harrastajien tukena muun muassa vastaanottamalla jalostuksellisesti kiinnostavia tietoja lagotto romagnolo -rodun kasvattajilta ja omistajilta sekä jakamalla tietoa. Jalostustoimikunta tekee yhteistyötä myös ulkomaisten rotuyhdistysten kanssa rodun teveyteen liittyvissä asioissa. Jalostustoimikunta järjestää vuosittain rotupäivän kasvattajille ja kaikille rodusta kiinnostuneille. 

Jalostustoimikunnan kokous on kuukausittain. Vuoden 2023 ensimmäiset kokouspäiviä ovat  10.1. ja 14.1.2022. Jos haluat asiasi käsiteltävän tietyssä kokouksessa, laitathan jalostustoimikunnalle sähköpostin asiastasi viimeistään viikkoa aikaisemmin, jotta ehdimme perehtyä asiaasi jo ennen kokoustamme. 

Koko jalostustoimikunnan tavoitat osoitteesta: jalostustoimikunta@lagottoromagnolo.fi


Vastuukuukaudet 2023: Tammikuu Mari R., helmikuu Ossi, maaliskuu Mari H., huhtikuu Emilia, toukokuu Krisse., kesäkuu Ossi&Mari H., heinäkuussa ei toimintaa, elokuu Emilia., syyskuu Mari H., lokakuu Krisse, marraskuu Ossi ja joulukuu Mari R.

Heinäkuussa 2023 jalostustoimikunta ei toimi lainkaan.

Puheenjohtaja:

Kristiina Kallio

Sammatti

040 742 4746 

(Valittu kaudelle 2023-2024)

SIhteeri

Ossi Närvänen

Helsinki

(Valittu kaudelle 2024-2025.)
Emilia Tuovinen

Siilinjärvi

050 300 8779

(Valittu kaudelle 2023-2024.)

Mari Holm

Helsinki

(Valittu kaudelle 2024-2025.)

Johanna Nilimaa

Jyväskylä

Hallituksen edustaja:

Marisa Köngäs