Terveyskyselylomake

Terveyskysely lagotto romagnoloille

Lagottojen jalostustoimikunta haluaa terveyskyselyllä selvittää ja kerätä tietoa lagotto romagnolojen yleisestä terveydestä. Tietoja otetaan mielellään vastaan kaikista koirista, niin jalostukseen käytetyistä kuin tavallisista kotikoiristakin. Myös jo edesmenneiden koirien tiedot ovat erittäin tervetulleita. Terveyskyselyn tietoja käytetään hyväksi muun muassa lagottojen jalostuksen tavoiteohjelmaa tehtäessä. Jalostuksen tavoiteohjelma tulee olla tehtynä jokaisen PEVISAan kuuluvan rodun osalta ja uusia PEVISA-ohjelmia ei hyväksytä ellei sitä ole tehtynä. Riittävän kattavan tavoiteohjelman tekemiseksi on välttämätöntä, että rodun terveydentilasta saadaan riittävät tiedot.

Yksittäisten koirien tietoja ei julkaista, mutta tuloksista koostetaan mahdollisuuksien mukaan yhteenvetoja. Kasvattajien pyytäessä yhdistelmille jalostustoimikunnan hyväksyntää, voidaan terveyskyselykaavakkeen tietoja antaa nartun omistajalle.

Lomake voidaan täyttää useamman kerran, jos koiran elinaikana sen terveydentilassa tapahtuu muutoksia, tai kun koira kuolee. Lisätietoja lomakkeesta saa jalostustoimikunnalta jalostustoimikunta@lagottoromagnolo.fi

Kiitos jo etukäteen!

Alla olevasta taulukosta näet ne koirat, joista terveystietokysely on jo lähetetty. Samasta koirasta voi lähettää vastauksen useammankin kerran.

Lista on aikajärjestyksessä. Kannattaa käyttää hakutoimintoa ctrl + F , jotta voit tarkastaa onko jostain tietystä koirasta kysely jo täytetty.

Terveyskyselyn vastaukset 2.2.2022 alkaen