Suomen Lagottoklubi ry - Kiharan mitan edellä

Suomen Lagottoklubin juhlavuosikirja 2021

Suomen Lagottoklubi ry täyttää vuonna 2021 kaksikymmentä vuotta. Juhlavuoden kunniaksi yhdistys on päättänyt julkaista juhlavuosikirjan, joka kattaa Lagottoklubin ja rodun historiaa kuluneilta vuosilta. Aineiston kerääminen aloitetaan jo nyt ja aineistoa on mahdollista toimittaa vuoden 2020 loppuun asti. Vuosikirjaan kerätään galleria kaikista Suomeen rekisteröidyistä lagotoista, jotka ovat saavuttaneet Suomen muotovalion, Kansainvälisen muotovalion, Maailman- tai Euroopanvoittaja-tittelin, harrastusvaliotittelin tai Virta-tarkastuksen. Valioiden lisäksi julkaistaan suomalaisten koirien kuvat, jotka ovat omistajan ilmoituksen mukaan löytäneet luonnonvaraisia tryffeleitä Suomesta.


Saadaksesi koirasi tiedot vuosikirjaan lähetä

• Hyvälaatuinen ja mahdollisimman suurikokoinen vaakakuva mieluusti koiran sivuprofiilista (suosituksena resoluutio 300 dpi, pidemmän sivun minimi n. 2048px) . Älä pienennä kuvan kokoa, äläkä mieluusti rajaa sitä. Nimeä kuva koiran virallisella nimellä. Huomioithan, että sinulla tulee olla oikeus kuvan käyttöön.

• Koiran viralliset tiedot: tittelit, virallinen nimi, rekisterinumero, syntymäaika, kasvattajan nimi, omistajan nimi sekä vuosi, jolloin koira on valioitunut tai saavuttanut tittelin. Ilmoita tiedot mainitussa järjestyksessä taittajan työtä helpottaaksesi.

• Nimeä sähköposti koiran virallisella nimellä. Kaikki saman koiran tulokset voi ilmoittaa yhdessä sähköpostissa, mutta jos toimitat usean eri koiran tuloksia, lähetä ne erillisinä viesteinä. Näin pyrimme varmistumaan, ettei sekaannuksia tule.

• Jokainen sähköposti kuitataan n. kuukauden kuluessa. Jos et ole saanut kuittausta, olethan yhteydessä uudelleen.


Lisäksi voit toimittaa erilaisia lagottomaisia juttuja tai muistojasi yhdistyksestä vuosien varrelta. Juttuja voidaan julkaista joko vuosikirjassa tai Lagottolehdessä.

Lähetä tiedot tai tarinat osoitteeseen lagottovuosikirja@gmail.com. Tietojen lähettäjä vastaa niiden oikeellisuudesta. Kuvia tai juttuja ei käytetä markkinointi- tai muihin tarkoituksiin. Lähettäjän yhteystietoja ei kerätä, säilytetä tai luovuteta tulevaa käyttöä varten. Jos et halua nimeäsi julkaistavan vuosikirjassa, ilmoita siitä erikseen. Yhdistys pidättää oikeuden julkaista tai olla julkaisematta toimitettuja materiaaleja.


Juhlavuoden 2021 juhlallisuudet

Nyt yhdessä ideoimaan ensivuoden 20-vuotis juhlavuotta.

Millaisia tapahtumia toivoisit yhdistyksen järjestävän ja olisitko myös mahdollisesti käytettävissä tapahtumien järjestelyissä.

Täytähän idealomake ja kerro enemmän ajatuksistasi!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSccthDAUmmrQDGwsqWZ7gC38592ohoPnvHCiKTeVNVcGHB-bw/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0


Suomen Lagottoklubin vuoden 2020 teemana on luonne ja käyttäytyminen

Kannustuksena kaikista vuoden 2020 aikana (1.1. - 31.12.2020) tehdyistä virallisista luonnetesti, mh-kuvaus tai jalostustarkastuksen käyttäytymisosio tuloksista hyvitetään maksajalle 50% osallistumishinnasta tai maksimissaan 50e/koira.

Voit hakea tukea lomakkeen kautta.

Liity jäseneksi

Jäsenenä voit osallistua monipuolisiin koulutuksiin sekä tapaamisiin eri puolilla Suomea. Lisäksi saat laadukkaan Lagotto-lehden 4 kertaa vuodessa.

Lue lisää ja liity iloiseen joukkoon

Suomen Lagottoklubi ry:n tilinumero

ITELFIHH FI55 4260 0010 3222 50


Pennun hankkijalle

Kun lagottokuume iskee kannattaa tutustua pentu-sivuihimme.

Kasvattajalle

Kasvatus-osiosta löydät hyödyllistä tietoa olitpa sitten kokenut konkari tai vasta aloitteleva kasvattaja. Tutustu

Harrastajalle

Harrastustoimikunta järjestää koulutuksia ja koordinoi lagottoväen yhteistä tekemistä. Tutustu toimintaan

Liity keskusteluun Facebookissa

Jäsensivu (jäsennumero tai jäsenen nimi vastauksena kysymykseen)

Virallinen sivu

Pulinasivu