Suomen Lagottoklubi ry - Kiharan mitan edellä

Suomen Lagottoklubin juhlavuosikirja 2021

Suomen Lagottoklubi ry täyttää vuonna 2021 kaksikymmentä vuotta. Juhlavuoden kunniaksi yhdistys on päättänyt julkaista juhlavuosikirjan, joka kattaa Lagottoklubin ja rodun historiaa kuluneilta vuosilta. Aineiston kerääminen aloitetaan jo nyt ja aineistoa on mahdollista toimittaa vuoden 2020 loppuun asti. Vuosikirjaan kerätään galleria kaikista Suomeen rekisteröidyistä lagotoista, jotka ovat saavuttaneet Suomen muotovalion, Kansainvälisen muotovalion, Maailman- tai Euroopanvoittaja-tittelin, harrastusvaliotittelin tai Virta-tarkastuksen. Valioiden lisäksi julkaistaan suomalaisten koirien kuvat, jotka ovat omistajan ilmoituksen mukaan löytäneet luonnonvaraisia tryffeleitä Suomesta.

Saadaksesi koirasi tiedot vuosikirjaan lähetä

• Hyvälaatuinen ja mahdollisimman suurikokoinen vaakakuva (suosituksena resoluutio 300 dpi, pidemmän sivun minimi n. 2048px) mieluusti koiran sivuprofiilista. Älä pienennä kuvan kokoa, äläkä mieluusti rajaa sitä. Nimeä kuva koiran virallisella nimellä. Huomioithan, että sinulla tulee olla oikeus kuvan käyttöön.

• Koiran viralliset tiedot: tittelit, virallinen nimi, rekisterinumero, syntymäaika, kasvattajan nimi, omistajan nimi sekä vuosi, jolloin koira on valioitunut tai saavuttanut tittelin. Ilmoita tiedot mainitussa järjestyksessä taittajan työtä helpottaaksesi.

• Nimeä sähköposti koiran virallisella nimellä. Kaikki saman koiran tulokset voi ilmoittaa yhdessä sähköpostissa, mutta jos toimitat usean eri koiran tuloksia, lähetä ne erillisinä viesteinä. Näin pyrimme varmistumaan, ettei sekaannuksia tule.

• Jokainen sähköposti kuitataan n. kuukauden kuluessa. Jos et ole saanut kuittausta, olethan yhteydessä uudelleen.

Lisäksi voit toimittaa erilaisia lagottomaisia juttuja tai muistojasi yhdistyksestä vuosien varrelta. Juttuja voidaan julkaista joko vuosikirjassa tai Lagottolehdessä.

Lähetä tiedot tai tarinat osoitteeseen lagottovuosikirja@gmail.com. Tietojen lähettäjä vastaa niiden oikeellisuudesta. Kuvia tai juttuja ei käytetä markkinointi- tai muihin tarkoituksiin. Lähettäjän yhteystietoja ei kerätä, säilytetä tai luovuteta tulevaa käyttöä varten. Jos et halua nimeäsi julkaistavan vuosikirjassa, ilmoita siitä erikseen. Yhdistys pidättää oikeuden julkaista tai olla julkaisematta toimitettuja materiaaleja.

Agilitymestaruuskilpailut Ylöjärvellä lauantaina 25. 7.2020

29.5. klo 18.00 webinaari aiheesta Koiran elekieli, Kikka Pitkänen, koirakoulu Koirankuje (ilmainen)

7.6, klo 12.00 webinaari Koiran EA, Kikka Pitkänen (5e)

Ilmoittautumiset ilmoittautumislomakkeella https://www.facebook.com/SuomenLagottoklubi/

Kennelliitolta tarkennus PEVISA:n ehtojen tulkintaan

Jalostuksen tavoiteohjelma 2018-2022

Liity jäseneksi

Jäsenenä voit osallistua monipuolisiin koulutuksiin sekä tapaamisiin eri puolilla Suomea. Lisäksi saat laadukkaan Lagotto-lehden 4 kertaa vuodessa.

Lue lisää ja liity iloiseen joukkoon

Pennun hankkijalle

Kun lagottokuume iskee kannattaa tutustua pentu-sivuihimme.

Kasvattajalle

Kasvatus-osiosta löydät hyödyllistä tietoa olitpa sitten kokenut konkari tai vasta aloitteleva kasvattaja. Tutustu

Harrastajalle

Harrastustoimikunta järjestää koulutuksia ja koordinoi lagottoväen yhteistä tekemistä. Tutustu toimintaan