Lapinleiri Äkäslompolossa 13-18.6.2023

"Kuuletko Pohjoisen kutsun?"

Lapinleiri 13-18.6.2023 Äkäslompolossa

Ilmoittautuminen on päättynyt, mutta mahdollisten peruuntumisien vuoksi on mahdollista ilmoittautua jonoon laittamalla s-postia mari.holm1@gmail.com 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Haluaisitko nauttia kesän valosta mahtavissa maisemissa lagottosi kanssa ja viettää aikaa huippuhyvässä seurassa Lapissa? Lagottoklubi järjestää jälleen suuren suosion saaneen Lapinleirin 13-18.6., tällä kertaa Äkäslompolossa, Kolarissa.

Leirille ovat tervetulleita kaikki yhdistyksen jäsenet. Leirillä on mahdollisuus harjoitella noseworkia, tokoa, rally-tokoa, hakua, jälkeä ja tietenkin tryffelin etsinnän alkeita, oman mielenkiinnon mukaan ja osaamistason mukaan. Leirin kouluttajat ovat kokeneita eri lajien osaajia. Kaikista leirillä ohjattavista lajeista pidetään myös koulutusosuus ennen harjoituksia. Sinun ei tarvitse osata mitään näistä lajeista entuudestaan, mutta leiri tarjoaa myös hyvän harjoittelumahdollisuuden jo harrastaville koirakoille.

Ilmoittautumisen yhteydessä kartoitetaan ennakkoon kiinnostuksen kohteita ja leirin ohjelma suunnitellaan osittain sen pohjalta. Leirillä järjestetään myös patikkaretki/päivävaellus tuntureilla paikallisen oppaan johdolla. Mahdollista on myös tutustua paikallisiin nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin omatoimisesti tai kimpassa oman kiinnostuksen mukaan.

Majoitus on Lapland’s hotels Äkäshotellissa 1-2 mh huoneistoissa, joissa on yhteiset wc, suihku, sauna ja keittiötilat. Leirihintaan sisältyy yöpyminen (myös koirien), aamupala ja koulutukset sekä patikka-/vaellusretki paikanpäällä.

Jokainen osallistuja vastaa itse muista ateriakuluistaan. Hotellissa ja paikallisissa ravintoloissa on mahdollisuus käydä syömässä ja huoneistoissa voi valmistaa ruokaa.

1hh huoneen hinta on 420e/hlö ja 2hh huoneen hinta on 300e/hlö. Lapset alle 15-vuotta samassa huoneistossa vanhempien kanssa lisävuoteella/alkovilla ilmaiseksi. Osallistumismaksu ns. päiväleirimaksu ilman majoitusta 70e/hlö/leiri (ei sis. majoitusta ja aamupalaa).