Lapinleiri Saariselällä 6-12.6.2021

Suomen Lagottoklubi ry. järjestää leirimuotoisen lagottoviikon Inarin Saariselällä 6.-12.6.2021. Leirille ovat tervetulleita kaikki yhdistyksen jäsenet.

Leirillä järjestetään koulutusta seuraavista lajeista: nose work, agility, toko/tottis, rally-toko, haku ja jälki. Leirillä järjestettävät koulutukset sopivat kaikille vasta-alkajista jo kokeneisiin harrastajiin ja niihin voi osallistua oman mielenkiinnon mukaan. Leirin kouluttajat ovat kokeneita eri lajien osaajia.

Leirillä järjestetään koulutusten lisäksi 1-2 päivävaellusta tuntureille paikallisen eräoppaan johdolla. Mahdollista on lisäksi tutustua paikallisiin nähtävyyksiin omatoimisesti oman kiinnostuksen mukaan.

Majoitus on Santa`s Tunturihotellissa, josta leirille on varattu solumuotoiset majoitustilat. Majoitustiloissa on erilliset makuuhuoneet, joissa jokaisessa on kaksi vuodetta ja oma wc. Huoneistojen varustuksesta löytyy mm. sauna, poreamme, varusteltu keittiö, oleskelu- ja takkatila.

Leirin osallistumishinta on 200e/hlö/2hh tai 300e/hlö/1hh (2 sänkyä). Paikkoja on rajoitetusti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirin osallistumismaksu on kiinteä riippumatta siitä, minä päivinä leirille osallistuu. Leirille on mahdollista osallistua myös ilman yöpymistä, jolloin leirin hinta on 60e/hlö/leiri.

HUOM! Tällä hetkellä jäljellä enää 2hh huoneita (400e/huone). 1hh huoneet on kaikki jo varattu.


Majoittuminen on varattu 6.6. alkaen ja ohjelma alkaa 7.6.

Leirille ilmoittautumisaika on 21.3-20.4.2021 ja se tapahtuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella, joka julkaistaan yhdistyksen kotisivuilla sekä Suomen Lagottoklubin jäsenryhmässä Facebookissa. Jos sähköinen ilmoittautuminen ei jostain syystä onnistu, ole yhteydessä hallitus@lagottoromagnolo.fi.

Suomen lagottoklubi ry. pidättää oikeuden leirin perumiseen/osallistumismaksujen tarkistuksiin Covid-19 tilanteen vuoksi. Covid-19 mahdollisista suojaustoimista sovitaan lähempänä leirin ajankohtaa.

Yhdistyksen tapahtumiin on pääsy ensisijassa yhdistyksen jäsenillä. Jos perheessänne on yksi jäsen, voivat muut 15-vuotta täyttäneet perheenjäsenet liittyä yhdistykseen perhejäsenen hinnalla (7€). Jäsenyys astuu voimaan sen jälkeen, kun jäsenmaksu on maksettu ja yhdistyksen hallitus on hyväksynyt jäsenyyden.


Lisätietoa:

Anu Puustinen, anupuustinen81@gmail.com ja Mari Holm, mari.holm1@gmail.com

Ilmoittaudu mukaan, paikkoja rajoitetusti!