Lapinleiri Saariselällä 6-12.6.2021

Suomen Lagottoklubi ry. järjestää leirimuotoisen lagottoviikon Inarin Saariselällä 6.-12.6.2021. Leirille ovat tervetulleita kaikki yhdistyksen jäsenet.

Leirillä järjestetään koulutusta seuraavista lajeista: nose work, agility, toko/tottis, rally-toko, haku ja jälki. Leirillä järjestettävät koulutukset sopivat kaikille vasta-alkajista jo kokeneisiin harrastajiin ja niihin voi osallistua oman mielenkiinnon mukaan. Leirin kouluttajat ovat kokeneita eri lajien osaajia.

Leirillä järjestetään koulutusten lisäksi 1-2 päivävaellusta tuntureille paikallisen eräoppaan johdolla. Mahdollista on lisäksi tutustua paikallisiin nähtävyyksiin omatoimisesti oman kiinnostuksen mukaan.

Majoitus on Santa`s Tunturihotellissa, josta leirille on varattu solumuotoiset majoitustilat. Majoitustiloissa on erilliset makuuhuoneet, joissa jokaisessa on kaksi vuodetta ja oma wc. Huoneistojen varustuksesta löytyy mm. sauna, poreamme, varusteltu keittiö, oleskelu- ja takkatila.

Leirin osallistumishinta on 200e/hlö/2hh tai 300e/hlö/1hh (2 sänkyä). Leirille on vielä muutama ennakkoon yhdistykselle varattu yöpymispaikka (solut) jäljellä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirin osallistumismaksu on kiinteä riippumatta siitä, minä päivinä leirille osallistuu. Leirille on mahdollista osallistua myös ilman yöpymistä, jolloin leirin hinta on 60e/hlö/leiri.

HUOM! Tällä hetkellä jäljellä vielä muutama huone, myös 1hh huone peruuntumisen vuoksi.


Majoittuminen on varattu 6.6. alkaen ja ohjelma alkaa 7.6.

Leirille ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Jos sähköinen ilmoittautuminen ei jostain syystä onnistu, ole yhteydessä hallitus@lagottoromagnolo.fi.

Suomen lagottoklubi ry. pidättää oikeuden leirin perumiseen, mutta tämän hetkisten tietojen mukaan 20 hengen rajoitukset päätyvät 11.5. Covid-19 suojaustoimista sovitaan lähempänä leirin ajankohtaa. Tämän hetken ohjeistuksena on maskien käyttö yleisissä tiloissa sekä tilojen pintojen puhdistukset päivittäin majoitustiloissa.

Yhdistyksen tapahtumiin on pääsy ensisijassa yhdistyksen jäsenillä. Jos perheessänne on yksi jäsen, voivat muut 15-vuotta täyttäneet perheenjäsenet liittyä yhdistykseen perhejäsenen hinnalla (7€). Jäsenyys astuu voimaan sen jälkeen, kun jäsenmaksu on maksettu ja yhdistyksen hallitus on hyväksynyt jäsenyyden.


Lisätietoa:

Anu Puustinen, anupuustinen81@gmail.com ja Mari Holm, mari.holm1@gmail.com

Ilmoittaudu mukaan, paikkoja rajoitetusti!