Ilmoittautuminen

HUOM! Vallitsevan korona-tilanteen vuoksi näyttelyn järjestäminen on epävarmaa, joten ilmoittamista ei ole vielä avattu.

Ilmoittautuminen:


Ilmoittautuminen näyttelyyn tulee tehdä postitse, sähköpostilla tai internetissä (netti-ilmo VAIN Suomen Lagottoklubin jäsenille). Ilmoittaessaan koiransa näyttelyyn näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttelysääntöjä ja niitä täydentäviä ohjeita sekä rokotusmääräyksiä. Säännöt löytyvät Kennelliiton kotisivuilta.


Ilmoittautumiset 20.5.2020 mennessä.


Kun ilmoitat koirasi kirjeitse tai sähköpostilla, muista liittää mukaan kuitti ilmoittautumismaksusta.

Sähköposti-ilmoittautumiset osoitteeseen: lagottoerkkari@gmail.com.

Kirjeitse lähetettävien ilmoittautumisien postiosoite: Tarja Työläjärvi, Arkkitehdinkatu 20 A 6, 33720 Tampere


Parikilpailu: Saman omistajan tai kasvattajan kasvattamat, uros ja narttu. Molempien koirien täytyy osallistua näyttelyyn virallisessa luokassa. Parikilpailuun ilmoittautuminen sähköpostilla tai postitse. Ei osallistumismaksua.


Ilmoittautumismaksut:


Maksut Suomen Lagottoklubin jäsenille:

30 € ensimmäinen koira, saman omistajan 2. jne koira 25€

Pennut ja veteraanit 10 €

Yli 10v. veteraaniluokkaan ilmoitettuna ilmaiseksi.


Maksut ei-jäsenille, ilmoittautumiset VAIN sähköpostilla tai postitse:

40€ ensimmäinen koira, saman omistajan 2. jne koira 35€

Pennut ja veteraanit 35€

Yli 10v. veteraaniluokkaan ilmoitettuna ilmaiseksi.


Kirjeitse tai sähköpostitse toimitettavien ilmoittautumisten maksu tulee suorittaa tilille


Suomen Lagottoklubi ry

Säästöpankki FI55 4260 0010 3222 50

Viitenumero: 606255


Huom! Alennuksen (saman omistajan 2. jne koira) saaminen edellyttää sitä, että ilmoittautumiskaavakkeet ja kopio maksukuitista lähetetään ehdottomasti samassa kirjekuoressa/sähköpostissa tai tehdään samalla netti-ilmoittautumiskerralla. Alennus lasketaan vain täysihintaisista ilmoittautumismaksuista (ei pentujen tai veteraanien maksuista).


Online-ilmoittautuminen maksetaan verkkopankilla tai luottokortilla ilmoittautumisen yhteydessä ohjelman antamien ohjeiden mukaisesti. Netti-ilmoittautumisjärjestelmä lähettää AINA vahvistuksen ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen heti ilmoittautumisen kirjauduttua, noin tunnin sisällä ilmoittautumisesta. Jos et saanut vahvistusta sähköpostiisi, vaikka tiliä on veloitettu, ei ilmoittautuminen ole kuittaantunut oikein läpi, jolloin koira ei ole mukana näyttelyssä TAI olet ilmoittanut väärän sähköpostiosoitteen. Jos et saa vahvistusta OTA YHTEYTTÄ HETI lagottoerkkari@gmail.com sähköpostiosoitteseen. Vain vahvistusviestin saaneet netti-ilmoittautumiset voidaan hyväksyä näyttelyyn. Myös sähköposti-ilmoittautumiset kuitataan vastaanotetuiksi.