Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen:

Jäsenten ilmoittautuminen Showlinkin palvelussa, suora linkki tässä.

Ilmoittautuminen näyttelyyn tulee tehdä postitse, sähköpostilla tai internetissä (netti-ilmoittautuminen VAIN Suomen Lagottoklubin jäsenille). Ilmoittaessaan koiransa näyttelyyn näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttelysääntöjä ja niitä täydentäviä ohjeita sekä rokotusmääräyksiä. Säännöt löytyvät Kennelliiton kotisivuilta.


Posti-ilmoittautumiset 15.5.2023 mennessä. 

Sähköposti- ja netti-ilmoittautumiset 21.5.2023 mennessä (netti-ilmoittautuminen VAIN Suomen Lagottoklubin jäsenille)


Kun ilmoitat koirasi kirjeitse tai sähköpostilla, muista liittää mukaan kuitti ilmoittautumismaksusta. 

Sähköposti-ilmoittautumiset osoitteeseen: lagottoerkkari@gmail.com.

Kirjeitse lähetettävien ilmoittautumisien postiosoitteen löydät näyttelyn työsarka-ilmoituksesta tai pyytämällä sen lagottoerkkari@gmail.comParikilpailu: Saman omistajan tai kasvattajan kasvattamat, uros ja narttu. Molempien koirien täytyy osallistua näyttelyyn virallisessa luokassa. Parikilpailuun ilmoittautuminen sähköpostilla tai postitse.


Ilmoittautumismaksut:


Maksut Suomen Lagottoklubin jäsenille:

32 € ensimmäinen koira, saman omistajan 2. jne koira 27

Pennut ja veteraanit 20 €

Yli 10v. veteraaniluokkaan ilmoitettuna ilmaiseksi.

Parikilpailu ilmainen.


Maksut ei-jäsenille, ilmoittautumiset VAIN sähköpostilla tai postitse:

45€ ensimmäinen koira, saman omistajan 2. jne koira 40

Pennut ja veteraanit 40

Yli 10v. veteraaniluokkaan ilmoitettuna ilmaiseksi.

Parikilpailu 10€


Kirjeitse tai sähköpostitse toimitettavien ilmoittautumisten maksu tulee suorittaa tilille 


Suomen Lagottoklubi ry

Säästöpankki FI55 4260 0010 3222 50

Viitenumero: 606255


Huom! Alennuksen (saman omistajan 2. jne koira) saaminen edellyttää sitä, että ilmoittautumiskaavakkeet ja kopio maksukuitista lähetetään ehdottomasti samassa kirjekuoressa/sähköpostissa tai tehdään samalla netti-ilmoittautumiskerralla. Alennus lasketaan vain täysihintaisista ilmoittautumismaksuista (ei pentujen tai veteraanien maksuista).


Online-ilmoittautuminen maksetaan verkkopankilla tai luottokortilla ilmoittautumisen yhteydessä ohjelman antamien ohjeiden mukaisesti. Netti-ilmoittautumisjärjestelmä lähettää AINA vahvistuksen ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen heti ilmoittautumisen kirjauduttua, noin tunnin sisällä ilmoittautumisesta. Jos et saanut vahvistusta sähköpostiisi, vaikka tiliä on veloitettu, ei ilmoittautuminen ole kuittaantunut oikein läpi, jolloin koira ei ole mukana näyttelyssä TAI olet ilmoittanut väärän sähköpostiosoitteen. Jos et saa vahvistusta OTA YHTEYTTÄ HETI lagottoerkkari@gmail.com sähköpostiosoitteseen. Vain vahvistusviestin saaneet netti-ilmoittautumiset voidaan hyväksyä näyttelyyn. Myös sähköposti-ilmoittautumiset kuitataan vastaanotetuiksi.