Erikoisnäyttely

Erikoisnäyttely 2022 pidetään Tampereella lauantaina 11.6.2022. Tuomareiksi ovat lupautuneet Gilberto Grandi ja Manola Poggesi.


Erikoisnäyttely 2021 pidettiin Tuusulassa lauantaina 21.8.

Keräämme palautetta 16.9. asti! Voit antaa palautetta näyttelystä tällä lomakkeella.

Tervetuloa lagotto romagnolojen pääerikoisnäyttelyyn 21.8.2021! Näyttely on samalla Suomen Lagottoklubi ry:n 20-vuotisjuhlanäyttely!

Huom! Näyttelypaikka on vaihtunut Tuusulaan!


Tapahtumamme sponsorin laadukkaista ruotsalaisista premiumkoiranruoista pääset lukemaan tästä: https://www.bozita.fi/koiranruoka/robur


Näyttelyn tuloksia voit seurata reaaliajassa näyttelypäivän aikana tästä linkistä.


Näyttelypaikka: nurmikenttä Tuusulan uimahallin takana, osoite Rykmentintie 1, 04300 Tuusula, karttalinkki tässä


Näyttelykirjeen pääset lukemaan tästä.


Katsojat ovat tervetulleita paikan päälle omalla vastuullaan, mikäli sitoutuvat noudattamaan yhdistyksen asettamia turvallisuusohjeita:


  1. Paikalle saa tulla vain täysin terveenä. Mikäli sinulla on hengitystieinfektion oireita tai vatsaoireita, et saa tulla paikalle.

  2. Pidät turvaväliä kaikkiin oman lähipiirisi ulkopuolisiin ihmisiin koko näyttelyn ajan.

  3. Käytät omaa hengityssuojainta jonottaessasi tapahtumapaikalle, asioidessasi ilmoittautumispisteellä tai yhdistyksen pisteellä, asioidessasi WC-tiloissa tai kahviossa ja suosittelemme hengityssuojaimen käyttöä myös seuratessasi tapahtumaa.

  4. Huolehdit käsihygieniasta pesemällä käsiä ja käyttämällä käsidesiä.

  5. Ilmoittaudut paikalle tullessasi ja jätät nimesi ja puhelinnumerosi. Hyväksyt näiden henkilötietojesi keräämisen vallitsevien ohjeiden vuoksi.

  6. Sitoudut noudattamaan näyttelytoimikunnan ja talkoolaisten paikalla antamia tarkentavia ohjeita esimerkiksi turvaväleistä.

  7. Paikalle voi tulla myös turistikoirat (koirat jotka eivät osallistu näyttelyyn). Koiran tulee olla terve, tunnistusmerkitty ja rokotettu, rokotustodistus tarkastetaan paikalle saapuessasi.


Katsojien sisäänpääsy on maksuton. Suomen Lagottoklubi ry myy paikan päälle koirien tiedot sisältävää näyttelyluetteloa katsojille hintaan 2 € sekä Lagottoklubin myyntituotteita ja 20-vuotisjuhlakirjaa. Maksuvälineinä käyvät käteinen (mieluiten tasaraha) ja kortti.


Arvioitu aikataulu:


Arvioitu aikataulu:


KEHÄ 1

Kirsi Nieminen 61

10.00 PENNUT 24

Urokset pikkupentuluokka 5

Urokset pentuluokka 2

Nartut pikkupentuluokka 15

Nartut pentuluokka 2


UROKSET 13

Junioriluokka 8

Veteraaniluokka 5


12.30 NARTUT 24

Junioriluokka 10

Veteraaniluokka 14


KEHÄ 2

Alberto Cuccillato, Italy 73

10.30 UROKSET 29

Nuorten luokka 4

Avoinluokka 12

Valioluokka 13

12.30 NARTUT 44

Nuorten luokka 12

Avoinluokka 17

Valioluokka 15


Molemmissa kehissä pidetään tarvittaessa lyhyitä taukoja. Kehätoimitsijat tiedottavat tauoista.

Paras pentu valitaan kehässä 1 pentujen arvostelun päätteeksi.

Paras uros -kehän ajaksi kehän 1 arvostelu keskeytetään. Paras narttu -luokan jälkeen valitaan paras juniori, paras veteraani ja paras pari kehässä 1. Tämän jälkeen kehässä 2 loppukilpailut seuraavassa järjestyksessä: paras pää, paras kihara, näyttelyn paras eli Best in Show, paras kasvattaja ja paras jälkeläisluokka. Paras pää ja paras kihara -kilpailuihin saa osallistumisoikeuden tuomareiden päätöksellä.


Tuomarit:


Pennut, juniorit ja veteraanit ja varalla muille luokille Kirsi Nieminen

Nuorten luokat, avoimet luokat, valioluokat Alberto Cuccillato, Italia


Loppukilpailut:


Paras pentu Kirsi Nieminen

Paras juniori Kirsi Nieminen

Paras veteraani Kirsi Nieminen

Paras pari Kirsi Nieminen


Paras kasvattajaryhmä Alberto Cuccillato

Paras jälkeläisryhmä Alberto Cuccillato

Paras pää Alberto Cuccillato

Paras kihara Alberto Cuccillato


Best in show Alberto Cuccillato


Ilmoittautumiset 31.7. mennessä sähköpostitse osoitteella lagottoerkkari@gmail.com tai netissä, suora linkki tässä. Ei-jäsenten ilmoittautumiset vain sähköpostilla. Ilmoittautumisia koskevat tiedustelut Ida Danielsson lagottoerkkari@gmail.com. Muut tiedustelut Tarja Työläjärvi puh. 044 346 2567. Kirjepostilla ilmoittautuminen on päättynyt 27.7.


Ilmoittautumismaksut: Suomen Lagottoklubi ry:n jäsenille 30€, saman omistajan 2. jne. koirat 25€, pennut ja veteraanit 15€, yli 10-v. veteraanit ilmaiseksi veteraaniluokkaan. Ei-jäsenten ilmoittautumismaksu 45€, pennut, veteraanit ja saman omistajan 2. jne. koirat 40€, yli 10-v. veteraanit ilmaiseksi veteraaniluokkaan.


Tilinumero FI55 4260 0010 3222 50, viite 606255. Huom! Netti-ilmoittautumiset maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Showlinkin palvelussa.


Noudatamme näyttelyssä Suomen Kennelliiton rokotus- ja antidopingsääntöjä. Ilmoittamalla koiran näyttelyyn sitoudut noudattamaan näyttelysääntöjä ja rokotuksiin, antidopingiin ym. liittyviä ohjeita ja määräyksiä.


Näyttelysäännöt

Rokotusmääräykset

Antidopingsääntö