Erikoisnäyttely

HUOM! Näyttely on peruttu.

ERIKOISNÄYTTELY 2020


Tervetuloa lagotto romagnolojen pääerikoisnäyttelyyn 7.6.2020!

Näyttelyssä arvostellaan myös pennut 5-7kk & 7-9kk, jälkeläisluokka ja parikilpailu.


Näyttelypaikka: Kaupin vinttikoirarata, Kaupinpuistonkatu 21, 33500 Tampere


Arvostelu alkaa klo 10:00.


Tiedustelut: Tarja Työläjärvi puh. 044 3462567, sähköpostitse: lagottoerkkari@gmail.com


Järjestäjä: Suomen Lagottoklubi ry


Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty.

Rokotusmääräykset Suomen Kennelliitto-Finska Kennelklubben ry:n määräysten mukaan.

Koiran on oltava rokotettu vähintään kaksi kertaa penikkatautia, parvovirusta ja maksatulehdusta vastaan. Ensimmäinen pentuna annettu tehosterokote on voimassa yhden vuoden. Vuoden iässä ja vanhempana annetut tehosteet ovat voimassa ko. rokotteen valmisteyhteenvedon mukaisesti. Toisesta rokotuskerrasta (tehosteesta) tulee olla kulunut vähintään kolme viikkoa (21 vuorokautta).

Lisäksi koiralla tulee olla voimassa oleva raivotautirokotus. Koiran ensimmäisestä raivotautirokotuksesta tulee olla kulunut vähintään kolme viikkoa (21 vuorokautta), jotta koira saa osallistua näyttelyyn. Raivotautirokotus on voimassa yhden vuoden, mikäli se on annettu alle vuoden ikäiselle koiralle. Vähintään vuoden ikäiselle koiralle annettu rokotus on voimassa ko. rokotteen valmisteyhteenvedon mukaisesti. Mikäli koiran raivotautirokotus on vanhentunut, on se uusittava viimeistään kolme viikkoa (21 vuorokautta) ennen näyttelyä.

Tarkempaa tietoa rokotusmääräyksistä saa osoitteesta www.kennelliitto.fi > Kennelliitto > Lomakkeet ja säännöt > Näyttelyt.

Antidoping –valvonta: Dopingvalvonta koskee kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ja kokeita. Ajankohtaisinta tietoa osoitteessa KENNELLIITTO / ANTIDOPING

Huom! 1.1.2001 jälkeen syntyneet typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn.


Näyttelyämme sponsoroi Bozita Robur.

Erikoisnäyttely 2021 pidetään Helsingissä lauantaina 21.8.